6 februari 2011

Evig vanära...

Jag hävdar till mitt försvar - tillfällig sinnesförvirring!

Apan hade en burk och i den fanns det Whiskas, lax i sås och de goda dofterna i burken gjorde mig svag, arbetsvillig och väldigt villig att göra Apan till viljes och glad.

Jag följde villigt med henne till spårstarten och spårade lugnt och fint, när jag hittade en markeringspinne så försökte jag ignorera den men doftminnet och vetskapen att burken låg i Apans benficka, fick mig att begå denna neslighet. Inombords skrek jag åt mig själv att låta bli men min förrädiska mage och nos lyssnade inte på mig - jag nosduttade markeringspinnen!!!

Jag hörde klicket och så fanns den där, burken med det smarriga innehållet. Fick äta lite och som i trans tog jag sedan upp spåret på nytt och nosduttade nästa pinne jag hittade och nästa och nästa och till slut nosduttade jag även den långa markeringspinnen som visar att spåret är slut. Jag skäms så över att jag lät mig luras av Apan!

Som om det inte var nog med det så fortsatte vi med tramsigt traskande och jag var så villig att mer av det goda ur burken att jag gjorde allt som Apan ville plus lite till. Vi avslutade med Ställande under gång och jag tog inte ens mitt fusksteg som jag lite fnissande brukar ta bakom Apans rygg.

Jag förlorade mot Apan, vilken förnedring, vilken besvikelse, villken vanära! Det värsta är att om hon tar till Whiskas fler gånger, då kommer jag inte kunna stå emot. Jag kommer göa precis vad Apan vill att jag ska göra. Jag är förlorad... lax i sås är så gott!

Med lax-i-sås-besatta svansviftningar
Grå

2 kommentarer:

Clara sa...

Tjena
Välkommen till verkligheten. Så är det att 2-beningen. Fuskar med hjälpmedel. Min Husse har mjukost på tub (efter förhandling kräver jag olika sorter)och den är förrädiskt god. Inget kladd här inte eftersom jag slickar pipen helt ren. Ett tips som alternativ.

Ha nu en bra träningsvecka.

Hanna aka Lilla My sa...

Jag ser det hellre så här, att det är vi som får tvåbeningarna att ta till övergott godis. Vi hade ju kunnat göra det billigare, men varför sälja sig lågt?

Nospussar från Tila

P.S. veriferingsordet "teriew" passar mig utmärkt, enligt min Matte. D.S.