15 juli 2014

Pick it up!

Grå här! Sorry att Apan har hoggat bloggen och bara maler om hennes och Juniorens eftersöksträning. Tråkigt så att klockorna stannar och jag har sagt åt dem att de får skärpa sig. Jag kan inte begripa att det ska vara så svårt att springa rakt ut längs ett spår, hitta en kaninusling, greppa samma usling och släpa in den till Apan och dumpa den där för utbyte mot snask. Junioren är bra trög mellan varven!

Jag tänkte passa på att tipsa om en väldigt finurlig sak som jag har hittat på nätet och som jag har fixat att vi har fått hem - gratis bajspåsar!

Vi är ju tre stycken i lyan och det går åt i alla fall 6-8 påsar om dagen här så vi är lite storkonsumenter och då tänkte jag att jag skulle bidra lite till hushållskassan så att det blir mer pengar över till oxöron. Påsar gör ju inte min mage lycklig men aporna är noga med att plocka upp efter oss så jag tänkte till lite

Vi fick hem vårt första kuvert härom veckan:

Husseapan föredrar påsar med handtag så han är skeptisk. Apan bryr sig inte så mycket så länge det är en en påse och jag bryr mig inte alls eftersom det är mitt jobb att producera högen som aporna ska plocka upp. Junioren var först med att se till att Apan fick testa påsarna och de var riktigt bra.

Jag har bestämt att sprida budskapet vidare i grannskapet. Apan har lovat att hon ska gå med mig ner till den nya papperskorgen som parkstädaporna på kommunen, har monterat till oss och som vi är jättenöjda med. Vi tänkte fästa dit vårt kuvert så att alla kan ta påsar och se var man kan beställa gratispåsar.

Med reklamspridande glada svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: