7 februari 2014

The heat is on!

Yep, äntligen försvinner den päckliga snön, den är iofs ett trevligt födointag men på det stora hela är det bättre med sol och värme, det är så gött att ligga och sova på rygg i solen.
Han försöker och försöker men varför ska Junioren prompt ge sig på berg när det finns småsten?!
Foto: Apan
Apan och Junioren har börjat i en träningsgrupp för tävlingslydnad. Det är ett gäng glada apor (nå nästan alla är glada) som ligger i samma tävlingsklass allihop och de ska träffas en dag i veckan och upplägget ser bra ut vad Junioren har berättat. Apan ser fram emot mycket störningsträning så att hon och Junioren är väl förberedda när de kommer ut på tävlingsbanorna.
Junioren
Foto: Apan
Stridsvargen har varit på återbesök hos polisens egen sticksapa och hon var lyrisk över hans framsteg. En liten släpning på vänster baktass men mycket stabilare i hela kroppen och mycket bättre rörelseschema så han ska fortsätta simma, stretcha och jobba på pilatesbollen. Apan har gjort en jätteröjning i lyans gästrum så nu kan vi träna där istället för i hallen.
Glad Stridsvarg med ovanligt ren trädgårdsboll
Foto:Apan
Själv har jag och Apan jobbat på med vår rallylydnad och vi ska försöka knipa det där sista godkända resultatet i nybörjarklass så att jag får min titel. När det är gjort hoppas vi att det är så varmt och torrt ute att vi kan köra igång med viltspårsträningen igen. Jag tror jag drar med mig Junioren, spår som spår, han kan lika bra dra det plåstret och ha det avklarat om Apan nu tillåter. Junioren har ett rätt späckat program som det är.
Gillar mitt snygg-täcke!
Foto: Apan
Med töande svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: