9 september 2013

I'm gonna sit right here. Stay away from there!

Husseapan har övergett oss. Han sover borta med sitt jobb. Till Stridsvargens stora förtret, fick han inte följa med. Tydligen skillnad på kollegor och kollegor på det där jobbet. Diskriminering? Stridsvargen har suttit på trappan och deppat under dagen.
Tänkte att Apan nog hade ett digert sysselsättningsprogram för oss alla tre. Insåg att så inte var fallet när hon åkte och hämtade ett släp. När hon sedan började lossa det extra staketet nere i skräphörnet på tomten. Var hennes plan för dagen, glasklar!
Det var dags för nya resor till soptippen. Urtråkigt! Apan har ett ganska tråkigt humör när hon gör sådant. Man får i te nosa runt i allt spännande och hela tiden går man höra att man är i vägen och ska flytta sig. Drog igång trädgårdsröj med Junioren. Fick tom med oss Stridsvargen ett par varv!
Apan fyllde släpet med massor av skräp. Vissa saker fattar vi inte hur hon fick upp på släpet. Hon är ju så klen den där Apan.
En fripassagerare fick vi också med oss. Blödiga Apan fångade in fripassageraren och satte honom i ett buskage på tippen där han inte skulle bli mosad. Under tiden försökte jag dumpa Junioren i en container som tack för min kudde. Det föll på att jag inte fick loss hans säkerhetssele...
Det är helt ok att ligga i buren och titta på när Apan irrar runt på tippen och kastar saker. Väl hemma fyllde hon släpet en gång till.
Sanslöst envis den där men jag antar att det blev bra. Det enda som är kvar, är stenar som Apan ska ha till något obegriplig!
Apan har gått nattrunda med oss i omgångar. Jag fick solopromenaden. Riktigt trevligt, om än lite blåsigt.

Med vänliga svansviftningar 
Grå


Inga kommentarer: