3 juli 2013

I'm a highway man

Lite imponerad av Apan idag. Naturligtvis har hon inlett sin semester med att vara snörvlig. Tänkte att där rök alla chanser att få bukt med luddigheten som vi båda dras med runt våra midjor.

Blev väldigt imponerad när Apan hjälpte mig in i min sele och tog fram sin cykel. Efter det gav vi oss iväg ut på det som vi kallar för Norénrundan. Den är ca 10 km lång. Det är ett bra tag sedan vi körde den så vi tog den i makligt tempo.
I övrigt har jag passat huset idag. Stridstysken tog med sig Aporna och Junioren och drog iväg på spårträning. Han hade ett 900m gladspår och det hade gått väldigt bra.
Under tiden Stridis och Husseapan gjorde gladspår, försökte Apan introducera Junioren i spårets ädla konstform. Han fick 15m medvindsspår och godis i varje apsteg. Han hade varit lite virrig men till slut sniffade han sig från godisbit till godisbit.

Junioren fick utöver det en duvning i lydnadsträning. Han skötte sig väldigt bra. Han klarade nästan av att ligga helt stilla trots att fasanerna flaxade runt och stökade ute i parkmarken.

Apan har flätat en ny leksak till Junioren och han är helt tokig i den. Är man intresserad av en egen jakt-tofs, är det bara att höra av sig.

Med fleecemoppiga svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: