22 april 2013

Good times

Det har varit en bra helg! Husseapan och Stridis har jobbat om nätterna och det har inneburit att Stridis har fått hänga med mig och Apan på dagarna medan Husseapan sover. Det blev så lyxigt att igår fick Stridis hänga med till klubben när jag skulle träna tillsammans med Bonnie, Geisha och Diva. Apan körde igenom lydnaden med Stridis och konstaterade att nu var det dags att fila på detaljer för hej och hå vilka slarviga ingångar, snea sättanden och schäferljud som hade uppstått. Jag tränade Rallylydnad med mina polare och vi hade en finfin nybörjarbana. Ska allt se till att vi blir anmälda så vi blir färdiga med nybörjarklasserna och uppflyttade, även om det sedan inte tävlas så värst mycket mer. Det hade varit fint med en RL N-titel.


Väl hemma igen så var det ju söndag. Det är klotångsdag hemma hos oss. Det braiga med att fröken vår äntligen har tagit sig hit, är att man får ligga på gräsmattan, ute i solen medan klorna klipps. Stridis fick dessutom finna sig i att Apan gick lös på honom med Furminatorn. Han ska på regvecka denna veckan och Apan sade att man kan inte åka iväg och hänga med kollegor när man ser ut som en luffare.

På efterträdarfronten, kan jag meddela att aporna har varit och tittat på Doris valpar och gillade den som var ljusblå. Han var aktiv, framåt och kavat men kunde samtidigt koppla av. Dock har Apan fortfarande inte kunnat ta ett slutligt och definitivt beslut så vi får se hur det utvecklas.

Med vänliga svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: