29 september 2012

Lazy day

Igår satte Stridis dit filurer som använder som använder saker som man inte ska använda för man mår inte bra av det i längden. Han fick "grip-köttbullar" av Apan när han kom hem och jag tror inte han har fått köttbullar tidigare. Han satt helt förundrad vid Apans fötter och åt försiktigt köttbulle efter köttbulle. Han är rättt reko Stridis för jag fick också några och även om jag hade gjort mitt bästa att haffa en retsam fasan på morgonrundan så kan jag inte komma på att jag hade gripit något den dagen...
Idag har Stridis och Husseapan varit lediga. Husseapan hade en massa saker att göra så Apan passade oss och vi var ute i trädgården och röjde. En av de få vettiga sakerna som Apan lyckades med under sin "brandape-karriär", var att hon fick tag i ett antal meter brandslang så nu har vi massor av slang att busa med i trädgården. Stridis fångar brandslangarna och efter det jagar jag honom runt hela trädgården - en bra sysselsättning!
Jag fick en egen slangbit av Apan för Stridis slangar brukar bli rätt slibbiga efter ett tag. Jag gillar inte att kampa i dem på samma sätt som Stridis. Det är mycket bättre att Stridis kampar med Apan om slangen för då kan jag hänga i Stridis svans. Han blir helt knas på oss. Han vägrar släppa slangen och låta Apan vinna den och samtidigt blir han helt galen på mig som hänger i hans "rävsvans". Hysteriskt kul!
Det är skönt med dagar då man bara strosar runt och tar det soft. Tom Stridis tyckte det var skönt med en ledig dag. Apan sov länge idag och vi låg i sovrummet med henne hela förmiddagen. Vi konstaterade att Stridis snarkade och jagade sina filurer i sömnen.
Med vänliga svansviftningar
Grå

1 kommentar:

Eva sa...

Ramlade in här från kennel BLÅGUL när jag såg att det var en weimeraner inblandad. (Träffat hos amrisuppf som föder upp även sådana tjusiga, Disodil's)
Fastnade för senaste inlägget men fortsatte läsa. Och nu kommer jag att se en weimaraner hängande i en schäfersvans så snart jag tänker på rasen! Garvade högt! Tack!