2 december 2011

Stormy waters & Ninjas!

Jag vet inte varför aporna traggar om den där Berit som om det var en jättegrej. Jag och Stridstysken hade det helball ute i blåsten! Vi var nere tillsammans med Husseapan på stranden och röjde järnet! Körde tafatt och snodde varandras pinnar. Den där tyska urfånen morrar ju mest så nu vågar jag minsann sno tillbaka pinnar som jag tycker att jag behöver bättre.

När Apan kom hem så var vi på stranden igen för hon ville minsann också röja i blåsten. När vi kom ner upptäckte vi en jätteknasig sak. Vindarna och strömmarna i havet, mixtrade med allt vattnet så vi kunde med torra tassar där det i vanliga fall är så djupt att vi hundar måste simma och Apan har vatten till midjan. Helskumt men bra! Finns smaskig tång när vattnet försvinner på det viset.

Det var helball att röja på det viset och för första gången på en hel vecka, skrattade Apan i mitt sällskap!
Hon var ju dessutom på valputställning när Berit härjade och vet ni - hon köpte NINJABOLLAR I MASSOR!!! Eller ja det heter egentligen inte ninjabollar, tror någon konstig apa har döpt dem till Gladiator-bollar men håll med om att ninjor är så grymt mycket häftigare än gladiatorer!

Det var egentligen Husseapan som köpte två till Stridis för ett tag sedan men urdingon sänkte en någonstans i tångsörjan som hade drivit in från havet för att aldrig mer hittas. Sedan fanns det bara en kvar och den var ju urdingon tvungen att tugga itu, lagom till att jag kom på att det var den första boll jag hade hittat som jag gillade riktigt mycket. Vi har sedan dess efterlyst Ninjabollar i varenda butik som säljer hundpryttlar, utan framgång.

Vi hade nästan gett upp hoppet och egentligen var det en snarlik boll som fångade Apans intresse där på valputställningen. Hon gick till försäljningsmontern för att titta på den och när hon rotade i lådan hittade hon en hel skatt bestående av Ninjabollar!!!

Apan säger att hon har köpt en hel drös och vi gav faktiskt en av de heliga bollarna till Stridstönten för att han och Husseapan hade visat oss vilken rolig boll det är. Tror bestämt att Ninjabollarna är smittsamma för Claras husseapa köpte en gul till henne. Bollen som Stridis fick är snyggt statligt blå så att de där andra urdingona som han hänger på jobbet med, inte får för sig att mobba honom. Min är snyggast för den är en såndär snygg mellannyans av rött och rosa - rosa rules!!!

Med glada, Ninjabollsjagande svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: