14 februari 2011

Vad ska jag välja?

Apan har fått klarttecken av Husseapan att köpa en ny y-sele till mig. Orsaken att vi måste gå via Husseapan är att han har lovat att hålla Apan i öronen vad det gäller inköp av hundprylar. Detta sedan hon sorterade och organiserade alla mina prylar ute i garaget. Tydligen var Apan inte riktigt medveten om hur mycket prylar jag faktiskt hade och fick en liten tankeställare.

Valet står mellan att köpa en ny i samma färg eftersom den passar så fint till min färg. Det låter väl kanske lite dumt men tom mina träningspolares apor, påpekar att Hurttas ljusblå färg, klär mig. Apan tycker att blå är en av de finaste färgerna som finns och köper gärna blå saker.

Det som gör valet svårt är att Hurtta kom ut med sin Lifeguard-collection och den tilltalar Apan massor. Alla produkterna är i flouroserande material och har reflexdetaljer. Apan är besatt av att saker ska vara praktiska och Y-selen används ju mest när vi cyklar eller springer och då tycker vi att det är rätt bra om jag syns.

Så vad ska jag säga åt Apan att jag vill ha?
Vacker blå eller praktisk reflexig gul?

Med vänliga svansviftningar

Grå

3 kommentarer:

Wilma sa...

Hej Grå! Hittade din sida via min komps Clara som du också känner. Jag och min matte tycker snyggt går före allt annat och röstar på den blå. Min husse är klokare och hade röstat på den gula för säkerheten går alltid först tycker han. Hoppas du snart får en ny som sitter som den ska.

Grå sa...

Hej och välkomna hit!

Apan velar fortfarande men nu har vi åtminstone tagit reda på vilken storlek vi ska ha.

Jag hoppas också att de hittar en snart för just nu kletar Apan äcklig Helosansalva på skavsåren, varje dag!

Jag kommer inte åt att slicka bort eländet för mina framben är i vägen.

Amos sa...

Hej Grå!

Ha bara koll på att matteapan inte köper ett rött!

Jag fick ett rött halsband av matte, för hon tyckte att rött var snyggt till min svarta päls.

Herregud! RÖTT!! Jag fick stryka omkring och skämmas ögonen ur mig.

Finns det matte-kurser i vett?

//Amos