16 februari 2011

Shoppa utan att shoppa

Vi var i djuraffären idag. Vi provade Hurttaselar i en halv evighet. Orsaken var att vi inte fick någon hjälp och Apan skulle räkna ut saker på egen hand och hon är ju så klent begåvad den där Apan.

Det har hänt något i den djuraffären, innan var den jättebra men nu var det en massa ny personal och de bara stod och tittade surt på mig och mina apor. Först trodde vi att man kanske inte fick ta in hundar längre men det stod ingen lapp på dörrarna och där var andra hundar inne i butiken.

Jag fick kliva i och ur flera selar och vi testade fram och tillbaka. Tillsammans med aporna, kom jag fram till att jag ska ha en sele i storlek 100. Då sitter den bra över mina bogar och det är ingen risk att den skaver mig eller att mina armbågar slår i några spännen.

Det kändes lite konstigt att gå ut ur en affär utan att handla något när man har hållit på att greja en massa men de hade bara min storlek i en brun/grå-sele med röd text och där sade Husseapan ifrån att det gick inte för sig. De hade prylar från lifeguard-sortimentet men bara i orange och Apan är av åsikten att vi jobbar inte på en byggarbetsplats och då behövs inte orange enligt henne.

Men helt utan att handla något, gick vi inte därifrån för vid kassan stod det en jättestor korg med torkade oxöron! Jag tyckte att vi skulle ta hela korgen med oss men snål-aporna köpte bara 5. Jag försökte protestera men Apan sade att jag hade rätt att kalla till förhandling angående oxöron den dagen jag är uppflyttad till elitklass. Misstänker att jag lever i en Ap-diktatur. Kan man revoltera mot sådana?

Med vänliga svansviftningar
Grå

1 kommentar:

Clara sa...

Tjena
Hör av dig så att jag kan snabbt visa elitmomenten och vips är du där och i ett annat förhandlingsläge.
We fix it.