24 januari 2011

Uppdateringens tid är här!

Ja som ni märker har det varit lite segt ett par veckor och jag skulle ju kunna skylla på Apan men hon säger att det är fult att ljuga. I vanliga fall så är det ju Aporna som snor datorerna här i Lyan och vad ska jag då skriva blogg på men nu kan jag inte skylla på det heller.


Jag har lyckat nestla mig till lov att vara i soffan genom att dupera Aporna, eller dupera- ha! Det var inte jättesvårt faktiskt... Nåväl, det resulterar i att jag tar varje chans jag får att ligga i soffan och tryna - hur gött som helst. Aporna säger att jag har den mest märkliga av sovstilar...

Apan har farit runt som ett jehu och målat och fixat i Lyan. Det där rastrummet för gäst-Apor är fixat nu. Apor är märkliga som rastar sig själva inomhus! Snacka om att förspilla möjligheten till att lämna viktiga meddelanden till andra Apor.

Det har varit fixar-apor här också. Den första fixar-apan satte upp märkliga grunkor. En på väggen utomhus och en på Apans nyfejade vägg inomhus. Jag tänkte att nu blir nog Apan arg när han sabbar väggen som hon har hållit på att måla och greja men hon sade att det blev bra med grunkan där.

Dagen därpå kom det en annan fixar-apa och kopplade med grunkorna och när det spruttade liv i dem så kom det massor av varmluft ur inomhusgrunkan. Hur varmt och gott som helst och det är perfekt när man ligger på soffan att få varmluft på magen!.

Med soffmysande svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: