31 oktober 2010

Halloween

Det är Halloween säger Apan. Hon tycker att jag ska ha en fånig mössa och hälsa på barnen som knackar på vår dörr och säger "Bus eller Godis". Det kom två små läskiga häxor igår, jag vägrade ha mössa och jag skällde och morrade järnet på dem. Apan sade att jag var socialt inkompetent och kommenderade in mig i köket. Skulle jag lämna Apan utan tillsyn med läskiga småhäxor?! Inte en chans!!! Jag skällde och morrade tills de gick!

Husse-apan påstår att Apan har valt en synnerligen passande Halloweenutstyrsel till mig! Jag kontrade med att busa lite eftersom Husse-apan inte gav mig godis. När han och Apan drog iväg, knuffade jag ner kompostgallret som skulle hålla mig instängd i köket och bäddade ner mig gott i apornas säng. Jag kan bara konstatera att om Apan är humorbefriad så är Husse-apan helt förlorad och bortom all hjälp. Han förstod inte alls det roliga buset.

Egentligen har jag massor att berätta men Apan är sjuk så jag ska försöka pigga upp henne lite.

Med Halloweenbusiga svansviftningar
Grå

2 kommentarer:

Clara sa...

Tjena Grå.
Fan va smart du är. Du körde ett eget "bus eller godis" o när det inte blev godis så hopp i säng.
Som tur är så slipper jag att bli utklädd. Tog kontakt med facket så blev det bra. Inte så mycke Husse, Lucia är helt ok, men "farmor" ville att jag skulle ha rosetter både här o där men det satte Husse stopp för.
Stå på dig så ses vi snart på träningstävling.

Grå sa...

Utklädd och utklädd... Jag satt still i exakt 10 sekunder så Apan hann ta några bilder. Du ska se hur många bilder hon har när den dumma mössan ligger på marken *vift*

Rosetter?? Sådant håller tvåbeningsmormor på med. Apan säger att rosetter är en styggelse som är oförenlig med hund så tvåbeningsmormor får vackert låta bli.

Får jag själv välja, är jag au naturell, jag tycker inte ens om att ha halsband!

Träningstävling var det ja. Måtte det vara överstökat snart så Apan blir normal igen. Hon är ju helt knäpp pga den. Fatta att jag var tvungen att träna platsliggning ihop med Pälsbollen, ett sådant där skällsord är hon! Allt för att vi ska "träningstävla"! Jag blir knas på Apan snart!

Men vi synes!