10 juli 2013

Our house...

Aporna tar snart något intergalaktiskt pris i tråkighet. De bara bygger och bygger på det där dumma staketet. 50m långt och stänger ute fasanerna effektivare än kinesiska muren stängde ute hunnerna. Kolla vem som satt och glodde på Apan idag när hon monterade de sista stolparna! Min eviga nemesis - gammelfasanen!
Apan fick överge arbetet och åka och hjälpa Claras husseapa. Han är krasslig och övervakas av sticksapor. Han behövde hjälp att få kontakt med omvärlden och Apan hjälpte till att greja så han fick en internetuppkoppling.

Apan tog Junioren med sig till klubben för ordning & reda-träning, juniorstyle. Han hade skött sig bra bland alla hundar. 
Han hade även varit duktig inne i klubbstugan enligt Apan men nu när jag snokade igenom hennes mobil så undrar jag hur det kan stämma. Bildbevisen är motstridiga...

Sådär ska man väl inte klänga runt heller?

Medan Apan och Junioren var på Klubben så var Husseapan och Stridis i skogen. Två spår, det ena på 1000m och det andra på 700m, hade de klarat av. Lite anskällning på föremål, hade de också tränat. 
Stridis rapporterade att det var superkul att äntligen få arbeta. Han har haft ofrivillig vila sedan han röjde med Junioren och valde att ta en hård sammanstötning med en otrevlig blomkruka istället för att göra pannkaka av Junioren. Resulterade i ett blödande jack i ett bakben och hälta...
När Apan kom hem, drog hon och jag ner till havet och körde vattenapporteringsträning. Bästa av allt var att jag fick köra ifrån bryggan! Det blir riktigt långa apporteringar då och jag är grym på att springa ner och upp för den branta badtrappan i metall!

Med badglada svansviftningar 
Grå

1 kommentar:

Björn sa...

Tjena
Tack för all hjälp under min sjukhusvistelse i Trelleborg.

Björn