27 maj 2013

Welcome

Han är här nu. Det var inte meningen att han skulle komma men det gjorde han i alla fall. En lattjo liten pryl men jag gillar inte att han snor så mycket av min Apas tid. Hon säger att det blir bättre längre fram men jag är tveksam. Bozco heter han men jag kallar honom för Junioren. Han ska inte tro att han kan komma hit och mopsa sig.
Aporna var lite oroliga för vad Stridis skulle hitta på med den lille tuggleksaken. Jag tänkte att han skulle fixa så vi blev av med det lilla plåstret men inte då. Stridsvargen är värsta farbrorn och tillåter att Junioren svassar efter honom vart han än går när vi är ute.
Fast Junioren är lite rädd när Stridis morrar, då sitter han gärna hos Husseapan och kollar att hans idol inte är arg på honom. Stridsvargen är jätteglad att någon respekterar hans morrningar, ingen annan i flocken gör ju det. Apan brukar pussa honom på nosen och gosa med honom när han morrar som värst. Jag har inte bemödat mig med att flytta mig ur vägen för morrningarna och Husseapan bara suckar. Gissa om Stridis njuter av respekten från Junioren!

Jag och Junioren har röjt lite försiktigt i trädgården. Rätt kul att röja med någon som förstår konceptet med tasslavetter!

Junioren uppvisade viss förkärlek att bada i vattenskålen så jag tog med honom ner till havet och visade att det finns betydligt större badbaljor här i världen. Junioren blev lite fundersam och Apan sade att det var för kallt för att bada. Hallå!!! Mig har hon redan tvingat i plurret!!! Här favoriseras det och daltas minsann!!!
Kunde han bara sluta yla när man sätter honom i hans lya i köket, hade han varit helt ok. Apan säger att det kommer men jag håller mig skeptisk.

Med valpvaktande svansviftningar
Grå