3 januari 2013

God fortsättning 2013

Jag hoppas att alla mina fyrbenta polare hade en uthärdlig nyår. Jag vet att min tvåbeningsmormors skottegrabb, mådde pyton. Tvåbeningsmormor pratade med Apan och till nästa år ska det fixas fram meduciner till lillkillen så att han slipper må så skit. Han gillar inte smällarna, han fick en sådan på sig förra året och är numera livrädd.

Själv konstaterade jag vid tolvslaget att apor är värdelösa! Allt det smällandet och inte en ynka fasan drösslar ner från himlen och inte en enda kanin att hämta! Vad sysslar ni med egentligen?!? Jag och Apan var för övrigt själva hemma eftersom att Husseapan och Stridis jobbade. Apan är ju värsta partydjuret - NOT! Innan smällarna ens hade dött ut, hade hon släckt alla lamporna och gått och lagt sig - party så att det förslår... Vi var ute och tittade på smällarna när de började men efter att ha konstaterat att det inte smällde i omedelbar närhet av vårt hus, kollat att inget hade landat på taket och sagt gott nytt år till grannarna så var det tack och godnatt.

Jag hoppas att alla ha planerat ett grymt bra år för det har jag och Apan gjort!
På grund av krasslig Apa och en massa andra saker så kom vi inte i hamn med alla våra mål för 2012 men så upptäckte vi å andra sidan en massa andra fantastiska bra saker om oss själva och då var de där målen, egentligen inte sådär viktiga egentligen.

Våra mål för 2013 är:

* Viltspårschampionat ska plockas hem och hängas på väggen.

* Uppflyttning från nybörjare till fortsättningsklass i rallylydnad

* Godkänt resultat i officiell start i lydnadsklass 1

* Eftersöksgrenarna - bibehålla förra årets resultat

Sedan har vi ett som är eventuellt och det är:

* Starta på fältprov

Orsaken till att det är eventuellt är att det tar mycket tid, vi har begränsat med träningsmöjligheter och det är inte precis billigt att starta på fältproven. Jag är osäker på om det går att genomföra med Apans nya arbete och den utbildning som hon genomför i år.

För att nå målen har vi suttit ner och funderat hur vi ska göra. En av sakerna vi har ändrat på, är att vi har bytt klubb. Vår gamla klubb har inga träningsgrupper för lydnaden och det är vi i akut behov av. Vi behöver träffa ett gäng regelbundet och få stöttning och rutin med gruppmomenten. Att åka till öppna träningar och hoppas på att någon vill köra gruppmoment, duger helt enkelt inte. Vi har anmält oss till träningsgrupper i både rallylydnad och lydnad på vår nya klubb och håller tummar och tassar för att vi kommer med och att de inte kolliderar.

Kom igen nu 2013 - nu jagar vi!

Med energiska svansvifningar

Grå


Inga kommentarer: