15 juni 2012

Surfs up!

Trodde att dagen skulle bli urbota tråkig. Stridis började halta igår när vi busade på stranden. Rent plötsligt kom han studsande på tre tassar men eftersom han hade sin boll, brydde han sig inte så värst mycket. Ni vet de där bollgalningarna...

Innan vi kom ner på stranden, hade vi tränat lydnad på kaninängen. Den tillhör kaninerna. De gräver en massa där och lämnar smaskiga lortar! Apan tyckte att det underlaget var lämplig störningsträning för mig.

Vi tränade fritt följ, rutan, det som ska bli ställande under inkallning och platsliggning. Inte en enda gång avvek jag och inte en enda gång snusade jag på marken. Gick tom med på att leka med en boll i snöre och det var faktiskt riktigt roligt! På platsliggningen lade jag mig med nosen i backen och jag har sällan sett Apan så glad!

Eftersom Stridis fortfarande var lite dålig i sitt ben och aporna grejade med det där som de kallar för renovering, trodde jag att dagen skulle bli händelselös. Gissa om mina planer på att sova bort dagen, kom på skam när vi gick ner till stranden och alla, även aporna, hoppade i plurret. Det var jätteroligt att simma runt aporna och hämta de där roliga rören med frolicar i!

Vi simmade, klättrade ner och upp till bryggan. Stridis den token ville inte gå upp, trots att han hade simmat så att hans bakben skakade. Jag var rätt trött jag med så det var väldigt skönt att gå hem och rulla in sig i en frottéhanduk.

Med badglada svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: