13 december 2011

Santa Claus is comin'

Jupp, den röda fetto-apan är på ingång och jag och Stridstysken har bestämt oss att lägga meningsskiljaktigheter åt sida och samarbeta! Vi ska ha tag i den där rödklädde och så ska vi muddra honom på bra och goda saker. Han ska inte ha en chans att smita undan som han har gjort tidigare år och lämna utdelningen av godsaker till apornas godtycke.

Jag och Stridis har knyckt Apans julgransbelysning och så har vi gjort ett H för hållplats uppe på taket. Vi är lite oroliga för att den där sotar-apan som kommer nästa vecka ska skvallra men Stridis har sagt att om min charmoffensiv inte får honom att hålla tyst så ska han se till att han inte skvallrar på ett mer otrevligt sätt...

Vi har satt upp lockbete i form av sådana därade strumpor som aporna har på sina tassar. Stridis frågade apan lite försynt (för att vara Stridis var det försynt) hur man kunde få snask av den rödklädde och hon svarat att dels skulle man vara snäll och sedan kunde man hänga strumpor på spisgallret. Vi hängde upp två strumpor var. Aporna lever i villfarelsen att alla i flocken har fått varsin men det låter vi dem tro.

Sista steget i vår mästerliga plan är att vi håller vakt vid öppna spisen! Här kommer ingen rödklädd fettoapa förbi och HOHOHOar inte! Vi kommer hålla vakt från och med nu och fram till den där julaftonen som alla apor stressar som galningar mot.

Med vaksamma svansviftningar
Grå

1 kommentar:

Hanna aka Lilla My sa...

God Jul, God Mat & En Härlig Ledighet :)

Hanna & dogz