11 oktober 2011

Rain!

Igår styrde vi kosan norröver till Tant. Regnet öste och Tant erbjöd oss att komma senare och till ett ridhus men det gick inte pga Apans jobb. Bara att bita ihop.

Igår var en sådan där dag då vi inte låg i synk. Väldigt lite fungerade och träningsplaneringen vi hade med oss, sade att vi skulle jobba med att kedja ihop moment till en fungerande tävlingskedja. Regnet öste och vi blev mer och mer frustrerade för att i inte fick ihop det.

Man skulle kunna tro att Apan skulle gå i taket över att se träningen för Tant rinna henne ur händerna i fart högre än det ösande regnet men hon sade att det var bra. Bra att Tant får se hur det ser ut när vi inte fungerar som ett team, bra att hon får se hur svårt vi har att få att komma ihop och bli sådär grymma som vi kan vara. Tant hade nämligen massa kloka apord och råd.

Det som började dåligt och urartade till katastrof i tusen bitar, lagade tant ihop till ett team och vi avslutade med en jättebra kedja och ännu bättre linförighet. Vi var åter sådär grymma som vi är när vi är bäst! Tant hade varit sådär magisk igen!

Som extra bevis på hur bäst Tant är, fick jag låna Ruffes täcke. Apan hade nämligen glömt mitt hemma och jag var blötare än om jag hade apporterat en fågel ur en sjö. Tack snälla Tant!

Med vänliga svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: