28 juli 2011

Pannkaka

Jag tror att jag har ställt till det för mig. Jag tror att mina sköna loja dagar är över.

Sällan har jag sett min Apa så ledsen, besviken och arg. Jag tror att det inte hjälper att jag fjäskar denna gången. Hon har pratat med de aporna som hon har förtroende för och som står henne närmst vad det gäller hundträning. De har alla samma budskap till Apan, att hon är för snäll och låter mig styra showen.

Jag trodde det var stjärnan som skulle styra showen men Apan har låtit meddela att det bara är divor som inbillar sig sådant. Hon säger att det är regissören som bestämmer och att utan bestämda sådana så blir det ingen succé och inte heller några stjärnor.

Jag ska retirera till min bädd och fundera över saken.

Dagens agility slutade i katastrof. Jag kanske borde ha hållit mig på banan. Apan fick tag i mig och hon var så arg att hon släpade in mig och fick tillsägelse. Apan sade att det sved och gjorde ont men samtidigt sade andra agilityapor att hon gjorde rätt. De säger att det får vara nog med mina avvikelser.

Apan säger att nu ska hundarna i huset, vara hundar. Hon säger att det ska vara ordning och reda. Hon påstår att jag har levt la dolce vita och blivit en odräglig diva samtidigt erkänner hon att hon har varit en dålig regissör som inte har styrt upp verksamheten. Jag gillar inte minen Apan har just nu. Det är den hon har när hon grunnar på allvarliga saker och det slutar sällan till min fördel.

Med fundersamma svansviftningar
Grå

2 kommentarer:

Clara sa...

Tjena
Som ögonvittne till det hela har du nog "pinkat i fel buske vid fel tillfälle" för sista gången.
Visas tom på SYDNYTT.
Nog mer för att varna ANDRA.

Hoppas att du o APAN snart kommer på god fot igen.

Grå sa...

Jag tror att du har rätt, tänk om jag hade stannat på banan och de hade visat hur grym jag är på agility istället.

Apan säger att jag är världens pinsammaste weimaraner och en skam för min ras. Hon är riktigt arg på mig just nu. Är rädd att det kommer bli lite nya regler här hemma...

Med generade svansviftningar
Grå