7 december 2010

Snål-Apan!

Apan fick ju med sig hem från träningen Tant att jag skulle ha täta belöningar. Jag såg ju framför mig hur köttbullar, korvbitar, hundgodis och allsköns gott skulle komma till mig i stora lass. Apan har nu satt personligt rekord i att dela en Mamma Scans köttbulle - 28 bitar!!!!

Fatta så små bitar det är!! De bitarna ska jag tydligen känna mig glad och tacksam för - vid min ädla svans vilken skymf!!! Det som har varit en fördel är att det har börjat komma väldigt varierad belöningar och jag har gjort en 5-i topp-lista med några bubblare. Jag vet inte vad bubblare är riktigt men de har alltid det till listorna i den där tjatter-lådan som Husseapan alltid har igång.

1. blöt kattmat - med fördel fiskvarianterna
2. köttbullar
3. torkad fisk
4. mjukost med räk/kräft/baconsmak
5. leverkorv

Bubblare: korvbitar, pannkisar, räkor(får man typ aldrig) och små hundgodishjärtan från djuraffären

Idag har vi tränat med köttbullar, vi har gjort apportering lk1, ställande och läggande under gång, positionering i helomvändningar, lådan som jag faktiskt fattar nu och så avslutades dagen med att jag fick sniffa godis i mitt hundspel. Aporna gjorde förresten om vårt uterum till träningslokal, jag och Pälsbollen fick göra platsliggning. Det är ganska kallt men man slipper i vart fall att ligga i snö. Pälsbollen bryr sig inte på att ligga i snö, men så är hon ju lite märklig.

Med vänliga svansviftningar
Grå

2 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Whiskey låter hälsa, att han får banne mig bara torrfoder och funderar starkt på att byta ut sin apa, om inte förbättring sker inom det snaraste.

Grå sa...

Torrfoder!?! Jo jag minns när Apan försökte med det, jag spottade ut det och demonstrerade hur förolämpad jag var genom att kissa på ett agilityhinder som Apan fick tvätta rent sedan

Jag tycker att Whiskey ska önska sig en ny apa i julklapp av han den fete rödklädde... ;0)