2 september 2009

Uppehåll

Det har varit ett långt uppehåll på bloggandet och allt är Mattes och Husses fel. Större delen av augusti har vi farit runt som en hundflock på ett harfyllt fält och jag har stiftat en mycket nära bekantskap med buren som Matte trycker in mig i när vi tar bilen någonstans. För vi har åkt runt mycket i den. Vi var på en stor ö och hälsade på Mattes mamma. Det var kul, jag klättrade runt i de branta klipporna och undersökte saker
På vägen hem stannade vi på min Kennel och jag fick träffa min kennel-mamma men min riktiga mamma fick jag inte träffa. Hon var upptagen med att ta hand om alla mina småsyskon. Hela gänget var ute i en hage när vi kom och Matte fick gå in till dem. Hon sade efteråt att de var helt galna och försökte äta upp henne -tssss! Jag fick klapp på huvudet och Matte påstår att även om jag är mer än en handfull så är hon glad att hon valde mig istället för en valp.
Sista stoppet på den resan blev på det där stället med den röd-gula skylten och jag fick som vanligt min specialbeställda burgare. Den är så god!
Vi har hälsat på Husses mamma också och det var superkul för jag fick springa lös på ett jättestort fält! Jag sprang så fort jag bara kunde för att visa alla hur snabb jag var. Matte och Husse tog mig på promenad i skogen och det är så kul när de gör det för ofta så delar de på sig och så får jag springa fram och tillbaka mellan dem. Där fanns en annan hund också, han är lite gammal men jag får fart på honom mellan varven. Han vaktar den stora lyan som han bor i och mellan varven så talar han om för alla att han vaktar så jag supportade honom lite med det. Matte frågade om jag egentligen visste vad jag skällde på *fnys* Vi var ute på en specialbyggd slinga för hundar. Hur kul som helst, jag fick bada, balansera på liggande träd och stenar och springa massor mellan Matte och Husse i backar.
Jag har tränat lite agility också. Matte och jag har varit iväg och tränat för tjejen med Micro-hunden. Micro-hunden är jätteduktig och supersnabb och tävlar. Matte var och supportade dem på en tävling. Vi ska tydligen gå en kurs nu i höst och den börjar redan denna veckan *vift* Fast Matte säger att jag måste bli bättre först. Jag har krångel med magen så jag spenderar mesta tiden i min bädd och får specialmat för att magen ska bli bra. Matte har lovat att vi bara ska ta det lugnt i höst. Inte så att vi inte ska göra något men vi ska bara fokusera på att ha roligt och hitta ett bra samarbete när vi tränar. Så nu vet ni lite vad som har hänt den senaste tiden.

Med vänliga svansviftningar
Grå

Inga kommentarer: