16 september 2015

Where do we go from here?

De som brukar titta in här, har säkert konstaterat att det inte har hänt så mycket här sedan i våras.
I maj månad hade jag massor att göra och väldigt lite tid att skriva. Grå hälsar att eftersom han numera lever ett liv som semipensionerad så har han inte överdrivet mycket att skriva om såvida ni inte vill ha rapporter om antalet tikfläckar och kaniner som han upptäcker på sin promenad. Han lovar dock att rapportera när han har något viktigt för sig.

I juni hände en tråkig sak som min vilja att befinna mig ens i närheten av hundvärlden. Hundar är underbara, människorna som håller i kopplen är inte alltid lika underbara. Underbara människor tog sig tid att hjälpa till, peppa och stötta och jag har sakta men säkert börjat hitta mitt fotfäste tillbaka till mitt forna engagemang och driv samt viljan att skriva. I övrigt kring det som hänt, säger jag bara - Karma!

Dock känner jag att denna bloggen numera är i fel format. Det är Grås blogg, älskade underbara, egensinniga Grå. Det känns inte rätt att bara sno den och ändra om den till något annat än var den är. Jag känner att alla mina göranden med Junioren inte har här att göra och inte heller mina tankar kring träning, tävling och hundvärlden i övrigt.

Jag letar därför efter ett alternativ till blogger. Någonstans där jag kan hålla allt samlat. Har du en lösning så hör av dig till mig!

Med hopp om nya texter inom kort i cyberspace
Matte aka Apan

1 kommentar:

Åsa sa...

tycker om din blogg och dina hundars bravader.. för mig spelar det ingen roll hur du blandar (förstår att det är din känsla och mening med bloggen från början) bara du skriver! :) hoppas på mer inlägg!