11 januari 2015

Proud Moma!

Apan och Junioren tränade vittringsträning för andra gången i Juniorens liv igår. Apan har byggt en liten film om hur det gick till. Det är tur att det är jag som är coach och har sett till att Junioren har greppat konceptet übersnabbt!

Jag och Apan tränade Rallylydnad i hallen. Hon har bestämt att vi ska göra ett nytt försök på ett sista godkänt resultat i Nybörjarklass. Hon tycker det är dumt att ge upp nu när jag är så nära en titel. Jag vet inte jag det men jag får väl traska med och se om jag känner för att anstränga mig den dagen det är dags att försöka.

Junioren fick utöver vittringsträningen, träna fotposition och korta förflyttningar samt läggande under gång. Vi har inte mycket plats i hallen men det var oavsett vilket, så mycket bättre än att vara ute i kaoset som sur-Egon ställer till med.

Med vänliga svansviftningar
Grå

1 kommentar:

Nina sa...

Här händer det grejer :)! Vilket drama i Tygelsjö, skönt att det förlöpte väl och att det inte var myastenia gravis *puh*(har lärt mig det krångliga ordet för ett tag sen när en fäfur' hade samma symtom från halsen/luftstrupen). Vår Faxe snedtänder på lugnande han, så det blir narkos jämt. Känns ju så där. Veterinärer gillar han inte, så är det bara. Lycka till med nya moment och rallystart! Happy monday!